انتخاب وب سایت مورد نظر :

دسترسی سریع :

 
 سوال مطرح شده :
موضوع :  گردش به راست قوس آئورت به صورت ایزوله در جنین 18هفته 2 روز
توضيحات :  با عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر مهربان و با تشکر از پاسخگویی جنابعالی با عنایت به پاسخ حضرت عالی در سوال 570 اینجانب آیا می توان با توجه به گردش به راست قوس ائورت بصورت ایزوله در جنین،1- با افزایش سن بارداری از طریق اکوی قلب جنین در هفته 24 و بالاتر پی به سلامت کامل قلب جنین برد تا خیال من کامل راحت شود؟ 2- اگر بعد از تولد نوزاد مشکلی باشد با توجه به گردش به راست قوس ایا با دارو طی مدت زمان معینی کامل برطرف میشود و قلب نوزاد من مثل قلب بقیه نوزادان سالم ، سالم میشود؟ 3-با توجه به بالا بودن pi شریان رحمی اینجانب در سونو آنومالی هفته 18 احتمال فشار خون بارداری و زایمان زودرس در سه ماهه سوم داده شده است و برای من روزی یک عدد قرص اسپرین 80 تا هفته 34 تجویزشده است ؟ ایا مصرف این دارو مشکلی را برای من و جنین ایجاد نمی کند؟ با تشکر فراوان
نام کاربر :  کیمیا
تاريخ درج :  سه شنبه 28 دى 1395  8:3
 تعداد کل پاسخهاي موجود : 1
پاسخ شماره 1
موضوع :  قوس آئورتی راست
توضيحات :  با سلام .

پاسخ سئوال اول:

دقت اکوکاردیوگرافی جنین در بهترین حالت 90% میباشد ، این نکته به آن معناست که در جنینی که هیچ نوع ضایعه قلبی رویت نمیشود ، حداکثر 10% امکان وجود ضایعه خفیف قلبی در اکوی  بعد از تولد وجود دارد.(دقت در اکوکاردیوگرافی بعد از تولد 100% است)

پاسخ سئوال دوم:

در صورت وجود مشکل قلبی پس از تولد ، روش درمان ( درمان دارویی ، اینترونشن یا جراحی ) بستگی به نوع ضایعه دارد .

پاسخ سئوال سوم :

مصرف آسپرین با دوز قید شده معمولا اختلالی در عملکرد قلب و گردش خون جنین ایجاد نمیکند ولی بهر حال در طول مدت مصرف دارو ، وضعیت قلبی عروقی جنین از طریق اکو تحت نظر خواهد بود.



پیشنهاد میکنم به پزشکان خود اعتماد کنید و از وسواس بیهوده که باعث ناراحتی روحی خودتان و خانواده میشود ، پرهیز کنید.
نام کاربر :  دکتر آویسا طبیب _ فوق تخصص قلب کودکان
تاريخ درج :  سه شنبه 28 دى 1395  17:30




پرسش و پاسخ    |    نقشه سایت    |    پیوندها    |    صفحه اصلی    |