انتخاب وب سایت مورد نظر :

دسترسی سریع :

 
 سوال مطرح شده :
موضوع :  گردش به راست قوس آئورت به صورت ایزوله در جنین 18هفته 2 روز
توضيحات :  با عرض سلام و خسته نباشید. خانمی 31 ساله هستم. سه سال پیش در اثر استرس فراوان دچار یک حمله تشنج شدم. که دکترم باتوجه به نوار مغز و سایر بررسی ها قرص کاربامازپین بادوز 200 میلی در روز و اسید فولیک 1 را شروع کرد که به گفته خودش دوز پایینی بود. حمله تشنج کامل کنترل شد. تا چند ماه پیش که تصمصم به بارداری داشتم قرص اعصابم زیر نظر پزشک به روی 100 میلی تگروتول(خارجی کاربامازپین) و اسید فولیک 5 تبدیل شد. به علت کیست آندومتریوز 10 سانتی روی تخمدان و کاهش ذخیره تخمدان یک بار ivf ناموفق به دلیل عدم وجود تخمک داشتم. سپس برای بار دوم iui باردار شدم. تا هفته 9 بارداری(با احتساب تاریخ قاعدگی 95/6/2 ، هفته 9 باردای و تاریخ آی یو آی 95/6/15 هفته 7 بارداری )روزی 100 میلی تگروتول و اسید فولیک 5 مصرف کردم. سپس دکتر اعصاب با اصرار خودم دارو را به روز ی100 میلی لاموتریجین و اسید فولیک 5 تغییر داد. تمام ازمایشات غربالگری، نیفتی، سونوگرافی سه ماهه اول و دوم سالم است. فقط در سونو سه ماهه دوم(آنومالی) که در هفته 18 هفته و 2 روز اجام شد گردش یه راست قوس آئورت به صورت ایزوله گزارش شد(right side aortic arch). امنیو سنتز از لحاظ سندروم دیجورج انجام شد و نرمال بود. همان روز اکوی قلب جنین در بیمارستان دی انجام شدو به غیراز گرش قوس آئورت به سمت راست یصورت ایزوله، ساختمان قلب و گردش خون در قلب سالم بود. خانم دکترمن خیلیییی نگرانم چون با سختی و به قول دکتر با معجزه خدا باردار شدم. آیا قلب جنین قبل و بعد از تولد سالم است و مشکلی ندارد؟تو رو خدا من رو راهنمایی بفرمایید. آیا قلب جنین من مشکل دارد؟
نام کاربر :  هانی
پست الکترونيکي :  h_shirzadi_83@yahoo.com
تاريخ درج :  شنبه 18 دى 1395  13:53
 تعداد کل پاسخهاي موجود : 1
پاسخ شماره 1
موضوع :  قوس آئورتی راست
توضيحات :  با سلام . با توجه به توضیحاتی که ارائه نمودید تنها یافته غیر طبیعی در ساختمان قلبی عروقی جنین شما ، قوس آئورتی راست است .

خوشبختانه نتیجه آمنیوسنتز هم مشکل کروموزومی را رد کرده است .

در موارد نادر ، قوس آئورتی راست با ساختمان کاملا طبیعی قلب  و عروق همراه است و نوزاد بعد از تولد هیچ مشکل قلبی عروقی ندارد ،  ظاهرا طبق اطلاعاتی که ارائه نمودید ، جنین شما در این گروه قرار دارد . بنابر این جای نگرانی نیست .

ولی لازم است پس از تولد مجددا ارزیابی دقیق ساختمان قلب ، قوس آئورت و شاخه های عروقی منشعب از قوس ائورت ، توسط اکوکاردیوگرافی از روی سینه نوزاد بعمل آید تا به اطمینان 100% برسیم .
نام کاربر :  دکتر آویسا طبیب _ فوق تخصص قلب کودکان
تاريخ درج :  يکشنبه 19 دى 1395  8:55




پرسش و پاسخ    |    نقشه سایت    |    پیوندها    |    صفحه اصلی    |